Seizoenskaart
Traiteur
Koude Voorgerechten
- Wildpastei in korstdeeg met Cumberlandsaus en kramiektoast€ 15,00
- Slaatje met gebakken lamslekkernijen en passievruchtenazijnsaus€ 15,00
- Licht gerookte eendenfilet met een slaboeket en radijssaus€ 15,00
- Zalmreepjes met een garnituur van groene boontjes en kruidige tomatencoulis€ 15,50
- Parfait van fazant met reepjes witloof en bospaddestoelen€ 15,50
- Najaarsslaatje met rivierkreeftjes en parfait van gele tomaatjes€ 16,00
- Fantasie van witloof, appeltjes, gebakken tongreepjes en romige sherrysaus€ 16,00
- Mozaïek van gerookte zalm en tongrolletjes in tuinkerssaus€ 15,50
- Terrine van gevogelte met ganzenlever, appeltjes, druifjes en Sauternegelei€ 17,00
- Lekkerbekslaatje met gebakken ganzenlever, peertjes en bessen€ 21,00
- Lauwe kreeft op knapperige groentengarnituurtjes€ 25,00
Warme Voorgerechten & Vis
- Gevulde schartong met kruidenpuree en schuimige tomatencoulis€ 14,00
- Gevulde kalfszwezerik op Brabantse wijze in Gildebiersaus€ 15,00
- Korstgebak met bospaddestoelen en zwezeriken€ 15,00
- Gegrilde staartvis met venkel, spekjes en Pernodsaus€ 15,50
- Roodbaarsfilet in een Florentijns kleedje en avocadosaus€ 15,00
- Parfait van St.Jacobsvruchten, oesters, kreeftjes en broccoli€ 17,50
- Tongfilet met witloof en verfijnde mousselinesaus€ 17,00
- Tarbot met fijne groenten, paddestoelreepjes en St.Véransaus€ 21,00
- Warme kreeft met fijne groentjes en Champagnesaus€ 25,00
Soepen
- Pompoensoep met tomatenblokjes en gevogeltereepjes€ 6,00
- Kwartelbouillon met groentenparels en sherry€ 6,50
- Luchtig soepje van forellen en venkel€ 7,00
- Holsbeekse witloofsoep geglaceerd met peterselieroom€ 6,50
- Wildbouillon "St Hubertus" € 7,50
- Vélouté van oesterzwammen en fazant€ 8,50
- Zeevruchtenbouillon met kreeft, tong en oesters€ 17,00
Hoofdschotels
- Haascivet op grootmoeders wijze€ 16,50
- Varkenshaasje in Bourgognesaus en gateau van paddestoelen€ 16,50
- Parelhoentjes met wijnpeertjes, bosbessen en druifjes€ 18,00
- Gevulde konijnenrug met auberginetimbaaltje en saus uit Dyon€ 18,00
- Gemarineerde kalfsrug met gevuld witloof en tomatencoulis€ 22,50
- Eendfiletwaaier met verse vijgen en kastanjegratin€ 22,50
- Lamszadel met een palet wintergroenten€ 23,50
- Everzwijnrug met 4-pepersaus, herfstgroenten en selderkroketjes€ 25,50
- Fazant met witloof, spruitjesflan en gevulde spinazieblaadjes€ 23,50
- Gevulde haasfilet in herfsttooi€ 26,00
- Reemedaillons met een oesterzwamkorfje en groentenparels€ 26,00
- Koninklijke haas in bladerdeeg met ganzenlever en truffel€ 27,00
Nagerechten
- Geglaceerd fruitsoepje en vanille-ijs€ 7,50
- Muntroomijs in een tulpgebakje en lauwe chocoladesaus€ 7,50
- Passievruchtenflan met citrusvruchten en frambooscoulis€ 8,00
- Bladerdeeggebakje met honingijs en Williamperen€ 8,00
- Flensjes met geflambeerde rode vruchten en roomijs€ 8,00
- Profiterols gevuld met nootjesijs en overgoten met chocoladeroom€ 8,50
- Nagerechtenbord met 5 citroenfantasieën€ 9,50
Menu's
Menu 1
Slaatje van rogvleugel, sinaasappel en roze pepertjes
• Gevulde parelhoenborst met groentengarnituur, oesterzwammen en portosaus
• Geglaceerde aardbeien met roomijs en verse munt
• Festijn van zoetjes, taarten en gelegenheidsgebak
• Koffie en thee in buffetvorm
- € 52,50
Menu 2
Bouillabaissesoepje met gevulde zeebaarsfilet
• Kalfsnoot met seizoensgroenten en aardappelgratin
• Bavarois van passievrucht met fruitgarnituur en kiwisaus
• Koffie en thee in buffetvorm
- € 50,50
Menu 3
Broccoliroomsoep met tomatenblokjes en kruiden
• Gevulde zalmfilet met fijne groenten en mousselinesaus
• Gebraiseerd lendestuk met verse vijgen, fruitgarnituur en Dauphine-aardappelen
• Korfje muntroomijs met chocoladesaus
• Festijn van zoetjes, taarten en gelegenheidsgebak
• Koffie en thee in buffetvorm
- € 57,00